Pop-in Expo
Wisselende presentaties in de foyer van Het Nieuwe Instituut.
datum
04/04/2017
tot
09/04/2017
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

 

Ontwerper Fang-Jui Chang richt zich op een betere aanpak van en oplossingen voor sociale en ecologische problemen met behulp van Design Thinking. Chang wil het grote publiek hierbij betrekken en zorgen dat onze gezamenlijke leefomgeving verbeterd wordt. Deze pop-in expo is samengesteld door Damage Playground.

Fang-Jui Chang

Fang-Jui Chang is ontwerper en studeerde af aan de Royal College of Art met een masters degree in Service Design. Ze werkte als dienst-, product- en grafisch ontwerper in diverse industrieën zoals technologie, openbare dienst, stedelijke ontwikkeling, vormgeving en mode.

Damage Playground

Damage Playground is een multifunctioneel platform en productiehuis gevestigd in Rotterdam. Sinds de oprichting in 2012 is Damage Playground betrokken bij het podium bieden aan Nederlands en internationaal design, het organiseren van tentoonstellingen en bij het co-initiëren van diverse projecten.

Pop-in Expo

Wekelijks wisselende presentaties in de foyer van Het Nieuwe Instituut. Een spraakmakend ontwerp, opzienbarend onderzoek, werk van een jong talent of een nieuwe aanwinst van het Rijksarchief voor Nederlandse Architectuur en Stedenbouw krijgen een plek in de spotlights.