Pop-in Expo
Wisselende presentaties in de foyer van Het Nieuwe Instituut.

Deze pop-in expo toont een serie sieraden ontworpen door Cédric Van Parys als onderdeel van zijn Tools for Progress project.

datum
06/02/2018
tot
25/02/2018
 
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

 

Tools for Progress is een doorlopende serie sieraden ontworpen door Cédric Van Parys. De collectie is gebaseerd op het klassieke concept dat architectuur een indicator van vooruitgang is. Ontworpen aan de hand van de afmetingen en proporties van architectuurmonumenten zijn deze Tools for Progress bedoeld om de esthetische en architecturale elementen van deze monumenten over te brengen.

Cédric Van Parys

Cédric Van Parys is geboren in België en heeft Architectuur gestudeerd aan Sint-Lucas Ghent. Hij volgde een master Narrative Environments aan Central-Saint-Martins, London. In juni 2013 begon hij met werkzaamheden voor de research department van AMO (Office for Metropolitan Architecture in Rotterdam) waar hij professionele ervaring als onderzoeker en tentoonstellingontwerper op deed tijdens werkzaamheden voor de Internationale Architectuur Biënnale van Venetië in 2014 en de Prada Fall-Winter Fashion Shows in 2015.

Pop-in expo

Tweewekelijks wisselende presentaties in de foyer van Het Nieuwe Instituut. Een spraakmakend ontwerp, opzienbarend onderzoek, werk van een jong talent of een nieuwe aanwinst van het Rijksarchief voor Nederlandse Architectuur en Stedenbouw krijgen een plek in de spotlights.